На Планеті Кіно знову гамірно


На Планеті Кіно знову гамірно

Схоже, Нолан може не хвилюватися за успіх своєї стрічки, а ми — за продаж квитків на «Тенет». Перший великий реліз після карантину викликав шалену зацікавленість глядачів. За три дні ми продали понад 5 тисяч квитків на прем’єру «Тенету».

Сам Нолан назвав «Тенет» своїм наймасштабнішим проектом. У фільмі сім екшн-сцен — по одній на кожне місто, де відбувалися зйомки. Кожну з них за масштабом можна порівняти з кульмінацією повноцінного фільму, а не окремого епізоду. Тож ми певні, що «Тенет» треба дивитися у кінотеатрі. Лише в залі можна насолодитися великим зображенням, потужним звуком та ефектом занурення у кіно.

Сподіваємося, що якщо прокат «Тенету» буде успішним, в кінотеатрах вийдуть й інші очікувані стрічки, прем’єра яких була скасована через карантин. Активні передпродажі квитків показали, що глядачі готові повернутися до кінотеатрів, якщо запропонувати їм цікавий контент.

Читати опис
На сайті кінотеатру Планета Кіно Дніпро (Appolo Dnipro) ти можеш знайти актуальний розклад найгучніших українських і всесвітніх кінопрем’єр, придбати квитки та індивідуальні 3D-окуляри. Приходь дивитися фільми у найкращій якості, найкомфортніших кінозалах і найсучасніших технологіях. Зареєструй свій особистий кабінет, отримай бонуси за кожну покупку і обміняй їх на нові походи у кіно, снеки та напої. Новий фільм – найліпша нагода зустрітися з друзями та весело провести час разом. А Планета Кіно – найкраще місце для цієї зустрічі. Драма чи комедія, фентезі чи документалка – всі кіножанри на будь-який вік і смак – приїжджай і дивись! У нашому кінотеатрі ти зможеш обирати зручний для себе час сеансу та місце у залі, насолоджуватися різними видами теплого попкорну і прохолодних напоїв. Окрім того, у нас ну дуже м’які крісла, багато простору для ніг між рядами і зручних підставок для їжі. Готовий до наступної прем’єри?
Наверх Created with Sketch.