Створи свій дизайн Pepsi

Це що, нові пляшечки з зображеннями міст?

Уяви, що місто можна відкрити та ще й випити. Так, Pepsi зробили новенькі дизайни пляшечок. На кожній зображені українські міста та найважливіші пам’ятки.

Роби фото Pepsi на фоні свого міста та викладай в інстаграм. Не забудь тегнути @pepsiukraine та хештег #створидизайнpepsi. Вигравай стильовий мерч, можливість створити власний дизайн пляшечки та навіть подорож по Україні.
Читати опис
На сайті кінотеатру Планета Кіно Одеса (Таїрово, City Center), ти можеш знайти актуальний розклад найгучніших українських і всесвітніх кінопрем’єр, придбати квитки та індивідуальні 3D-окуляри. Приходь дивитися фільми у найкращій якості, найкомфортніших кінозалах і найсучасніших технологіях IMAX та 4DX. Зареєструй свій особистий кабінет, отримай бонуси за кожну покупку і обміняй їх на нові походи у кіно, снеки та напої. Новий фільм – найліпша нагода зустрітися з друзями та весело провести час разом. А Планета Кіно – найкраще місце для цієї зустрічі. Драма чи комедія, фентезі чи документалка – всі кіножанри на будь-який вік і смак – приїжджай і дивись! У нашому кінотеатрі ти зможеш обирати зручний для себе час сеансу та місце у залі, насолоджуватися різними видами найхрусткішого попкорну і прохолодних напоїв. Окрім того, у нас ну дуже м’які крісла, багато простору для ніг між рядами і зручних підставок для їжі. Готовий до наступної прем’єри? Мерщій бронюй квитки та чекаємо на тебе в Сіті Центр!
Наверх Created with Sketch.