<p><strong>Не забувай про маску.</strong></p>
<p>Вона потрібна усім гостям, навіть наймолодшим.</p>
<p><strong>Ми заблокували частину місць у залі, щоб забезпечити дистанцію між глядачами. Відстань від тебе до інших гостей — 1,5 метра у всіх напрямках.</strong></p>
<p><strong>Фільм озвучений українською — переклад накладений поверх оригінальної мови акторів.</strong></p>
<p>Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині чи може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати чи квасити? Куштували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушками чи чорносливом? - Євген Клопотенко вирушив у мандрівку всією Україною, щоб віднайти секретні інгредієнти головної страви українців.Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка у страву завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу брунатний, а на Одещині жовтогарячий. Борщ варитиметься високо в Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у вишуканому львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю. </p>
<p>Тревел фільм <strong>«Борщ. Секретний інгредієнт»</strong> режисера Дмитра Кочнєва отримав фінансування за результатами Конкурсу соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну – PITCH UA.</p>