Не забувай про маску.
Вона потрібна усім гостям, навіть наймолодшим.
Ми заблокували частину місць у залі, щоб забезпечити дистанцію між глядачами. Відстань від тебе до інших гостей — 1,5 метра у всіх напрямках.
Фільм озвучений українською — переклад накладений поверх оригінальної мови акторів.
Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині чи може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати чи квасити? Куштували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушками чи чорносливом? - Євген Клопотенко вирушив у мандрівку всією Україною, щоб віднайти секретні інгредієнти головної страви українців.Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка у страву завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу брунатний, а на Одещині жовтогарячий. Борщ варитиметься високо в Карпатах та на військовій польовій кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС та просто в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників та в гуцульському селі, у вишуканому львівському ресторані та в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.
Тревел фільм «Борщ. Секретний інгредієнт» режисера Дмитра Кочнєва отримав фінансування за результатами Конкурсу соціально вагомого контенту про єдину та різноманітну Україну – PITCH UA.
- Рік
- 2020
- Країна
- Україна
- Мова
- українська (озвучений)
- Жанр
- документальний, кулінарний, українське
- У головних ролях
- Євген Клопотенко
- Режисер
- Дмитро Кочнєв
- Сценарій
- -
- Прокат
- З 14 жовтня 2020 до 21 жовтня 2020
- Знижки
- З 14 жовтня 2020
- Тривалість
- 80 хв.
- Вікові обмеження
- 0+