Про Кіно у Харкові

Якщо тобі в руки потрапив подарунковий сертифікат — вітаємо! Його вартість можна обміняти на квитки або смаколики у будь-якому з кінотеатрів Планети Кіно. Та май на увазі, що він не діє у кінобарі NoSpoiler та на кухню і бар кіноресторану RE’LUX.

Є ще кілька правил, які тобі варто знати
Якщо вартість обраних тобою квитків або товарів дорівнює номіналу сертифікату, доведеться сплатити 1 грн, адже за податковим законодавством ми не можемо нічого віддавати безкоштовно.

У разі, якщо сума чеку буде меншою за номінал сертифікату, різниця вартостей згорає. Наприклад: сертифікат на 250 грн, а чек на 200 грн. 50 грн не переносяться на наступну покупку, після оплати чека сертифікатом він більше не буде дійсним. У разі, якщо більшою — необхідно доплатити. Наприклад: сертифікат на 250 грн, а чек на 300 грн. Потрібно доплатити 50 грн.

Один сертифікат можна застосувати лише до одного чека, після чого він стає недійсним.

Сертифікат не можна повернути або обміняти на грошовий еквівалент, проте придбані на нього квитки та товари — можна. Це здійснюється в загальному порядку, передбаченому чинним законодавством України.

Якщо сертифікат було загублено або хтось сторонній дізнався та скористався числовим кодом на ньому — нам дуже прикро, проте ми не несемо за це відповідальності. При втраті або крадіжці сертифікат не відновлюється.

І останнє: зверни увагу на термін дії сертифікату, адже після зазначеної дати він стане недійсним.

Виникли додаткові запитання?
Пиши нам на [email protected], у чат на сайті або в соціальних мережах.
Ми відповідаємо з 9:00 до 21:00 у Пн-Чт та з 9:00 до 22:00 у Пт-Нд.



Читати опис
Кінотеатр Планета Кіно – це щось! Ніде в Україні ти не зустрінеш такої кількості надсучасних кінотехнологій, зібраних в одному місці. Канадська технологія IMAX, особливістю якої є екран розміром з п'ятиповерховий будинок та надчіткий звук. Зали 4DX від південнокорейської компанії для тих, хто любить дивитися фільми екстремально: рухливі крісла, бризки води, спалахи світла, запахи – усі ці спецефекти гармонійно вписуються у сюжет картини. Авторська технологія CINETECH+ з надширокими проходами і кріслами та екранами від стіни до стіни ідеально підходить для перегляду кіно з друзями. Кіноресторан RE'LUX, в якому можна дивитися кіно і їсти страви від шеф-кухаря одночасно. Крім того мережа відкрила перший у місті Київ кіномаркет, де ти купуєш попкорн, снеки та напоїв як у супермаркеті. Також у кінотеатрі є бар, де можна випити каву чи коктейль, підкріпитися десертом, піцою або ролами. Для перегляду кінотеатр пропонує як останні новинки кіно, так і додатковий контент: трансляції матчів, концертів, артхаус, документальне та фестивальне кіно, сеанси для мам з маленькими дітьми та фільми в оригінальній озвучці. Планета Кіно знаходиться у РЦ Блокбастер. Придбати квитки можна на сайті, у мобільному додатку та у касах кінотеатру.
Наверх Created with Sketch.