В планетку mono?

Щоб наші кінотеатри стали ще комфортнішими та інклюзивними, ми впроваджуємо сеанси «доступне кіно» та працюємо над розробкою інклюзивного сайту для зручного пошуку таких сеансів.

Якщо у тебе, чи твоїх друзів є порушення зору, чи слуху — на сайті planetakino.ua, відкривай розклад та, в фільтрі пошуку фільмів, обирай «доступне кіно».
В додатку Планети Кіно кнопка фільтру знаходиться в правому нижньому куті одразу на головній сторінці. Тобі підтягне лише ті фільми, для яких розроблені субтитри та аудіотранскрипції.

Далі, завантаж на свій смартфон один з цих додатків:
SUBCATCH — тут можна обрати лише субтитри. Він підходить людям з порушенням слуху. 



EARCATCH — тут можна обрати лише аудіотранскрипції. Він підходить людям з порушенням зору.



GRETA — додаток, у якому можна обрати субтитри, звукоописи, чи посилений звук. Підходить і людям з порушенням слуху, і людям з порушенням зору.




MOVIEREADING — тут є і аудіодискрипції для людей з порушеннями зору, і субтитри для людей з порушеннями слуху. Принцип роботи такий, як і в інших додатках, хіба що в MOVIEREADING не потрібно створювати обліковий запис.







PODYV — додаток містить звукоописи подій, які відбуваються на екрані. Елементи, що описуються — це персонажі, вирази обличчя, місце розташування та події в історії. Наразі додаток доступний лише для пристроїв з операційною системою IOS.





Після встановлення додатку, створи в ньому обліковий запис. Обери фільм, на який збираєшся піти та завантаж до нього субтитри, чи аудіотраскрипції. Дозволь додатку використовувати мікрофон і, перед початком фільму, тисни «відтворити». Система розпізнавання звуку відтворить на твоєму телефоні адаптовану версію одночасно з фільмом. Залежно від додатку, який ти використовуєш, поряд з подіями на екрані кінотеатру, ти зможеш бачити субтитри на екрані свого телефону або чути звукоопис сцен фільму через свій навушник та регулювати гучність. Ти можеш також під‘єднати до смартфону свій слуховий апарат через Bluetooth [Блютуз].

Будь ласка, зважай на глядачів, що сидять поряд. Якщо тобі потрібні субтитри — встанови мінімальну комфортну тобі яскравість екрану. Якщо ти користуєшся звукоописами — не забудь вдома навушники.

Ну от, здається, все готово. Зустрінемось в планетці!
Читати опис
Кінотеатр Планета Кіно – це щось! Ніде в Україні ти не зустрінеш такої кількості надсучасних кінотехнологій, зібраних в одному місці. Канадська технологія IMAX, особливістю якої є екран розміром з п'ятиповерховий будинок та надчіткий звук. Зали 4DX від південнокорейської компанії для тих, хто любить дивитися фільми екстремально: рухливі крісла, бризки води, спалахи світла, запахи – усі ці спецефекти гармонійно вписуються у сюжет картини. Авторська технологія CINETECH+ з надширокими проходами і кріслами та екранами від стіни до стіни ідеально підходить для перегляду кіно з друзями. Кіноресторан RE'LUX, в якому можна дивитися кіно і їсти страви від шеф-кухаря одночасно. Крім того мережа відкрила перший у місті Київ кіномаркет, де ти купуєш попкорн, снеки та напоїв як у супермаркеті. Також у кінотеатрі є бар, де можна випити каву чи коктейль, підкріпитися десертом, піцою або ролами. Для перегляду кінотеатр пропонує як останні новинки кіно, так і додатковий контент: трансляції матчів, концертів, артхаус, документальне та фестивальне кіно, сеанси для мам з маленькими дітьми та фільми в оригінальній озвучці. Планета Кіно знаходиться у РЦ Блокбастер. Придбати квитки можна на сайті, у мобільному додатку та у касах кінотеатру.
Наверх Created with Sketch.