Після новорічних свят життя у місті ніби завмирає. У цей час так і хочеться закутатися у теплу ковдру та влаштувати марафон перегляду улюблених фільмів.


І не обов’язково це робити вдома наодинці — ми влаштовуємо кінопокази для будь-якого приводу: романтичних побачень, походу з друзями або навіть сімейних переглядів.


Протягом тижня, з 3 по 9 січня на вас чекає програма «Кіно на Різдво» — вибухова суміш з наших минулих гучних прем’єр та кількох новинок, які ми дбайливо відбирали для програми.


Сім днів — сім стрічок, що гарантовано помножать святковий настрій.


3 січня — «Динозаври: у пошуках сенсації» (NEW)

4 січня — Королівський балет «Лускунчик» (NEW)

5 січня — «Клімт і Шіле»

6 січня — Кіноконцерт «Ганс Ціммер: Наживо в Празі»

7 січня — Документальний фільм «Макквін»

8 січня — «Ван Гог: Пшеничні поля»

9 січня — «Моне: магія води та світла»

10 січня — Королівський балет «Лускунчик»


Шукайте в Києві, Одесі (Таїрова та Котовського), Львові (Кінг-кросс), Харкові та Сумах


КУПИТИ КВИТКИ
КУПИТИ КВИТКИ
КУПИТИ КВИТКИ
КУПИТИ КВИТКИ
КУПИТЬ БИЛЕТЫ
КУПИТИ КВИТКИ
КУПИТЬ БИЛЕТЫ
Читати опис
Кінотеатр Планета Кіно – це щось! Ніде в Україні ти не зустрінеш такої кількості надсучасних кінотехнологій, зібраних в одному місці. Канадська технологія IMAX, особливістю якої є екран розміром з п'ятиповерховий будинок та надчіткий звук. Зали 4DX від південнокорейської компанії для тих, хто любить дивитися фільми екстремально: рухливі крісла, бризки води, спалахи світла, запахи – усі ці спецефекти гармонійно вписуються у сюжет картини. Авторська технологія CINETECH+ з надширокими проходами і кріслами та екранами від стіни до стіни ідеально підходить для перегляду кіно з друзями. Кіноресторан RE'LUX, в якому можна дивитися кіно і їсти страви від шеф-кухаря одночасно. Крім того мережа відкрила перший у місті Київ кіномаркет, де ти купуєш попкорн, снеки та напоїв як у супермаркеті. Також у кінотеатрі є бар, де можна випити каву чи коктейль, підкріпитися десертом, піцою або ролами. Для перегляду кінотеатр пропонує як останні новинки кіно, так і додатковий контент: трансляції матчів, концертів, артхаус, документальне та фестивальне кіно, сеанси для мам з маленькими дітьми та фільми в оригінальній озвучці. Планета Кіно знаходиться у РЦ Блокбастер. Придбати квитки можна на сайті, у мобільному додатку та у касах кінотеатру.
Наверх Created with Sketch.